گروه فنی مهندسی ارتباط نمایندگی رسمی پاناسونیک 02188941000

گروه فنی مهندسی ارتباط نمایندگی رسمی محصولات مخابراتی پاناسونیک ، ارائه دهنده کلیه خدمات سانترال

گروه فنی مهندسی ارتباط نمایندگی رسمی پاناسونیک 02188941000

گروه فنی مهندسی ارتباط نمایندگی رسمی محصولات مخابراتی پاناسونیک ، ارائه دهنده کلیه خدمات سانترال

روتر چیست و قابلیت های روتر

روتر چیست؟

روتر از نظر لغوی به معنا مسیریاب است .

 روترها چندین شبکه بی سیم یا کابلی را به یکدیگر متصل می کنند ، در واقع روتر مسیر رسیدن به مقصد بسته های اطلاعاتی را مشخص و آن را کنترل می کند. روتر ها جعبه های کوچکی هستند که سایر تجهیزات شبکه می توانند به آن وصل شوند، روتر ها شامل یکسری پورت برای وصل شدن به تعدادی لامپ LED (نشان دهنده وضعیت دستگاه) و کامپیوتر و یک سوکت برای اتصال به برق است.

اطلاعات موجود در اینترنت با استفاده از سیستمی با نام packet  جا به جا می شوند.

داده هایی که در این بسته اطلاعاتی است به فایل های 1500 بایتی تقسیم می شوند و در ان اطلاعاتی مانند ادرس فرستنده و موقعیت بسته و... درج شده است که روتر مناسبترین مسیر را برای رسیدن به مقصد را انتخاب می کند.

روتر برای انجام عملیات خود باید نسبت به دو موضوع اگاهی داشته باشد :

1) آدرس ها 2) ساختار شبکه


روتر به دو صورت سخت افزاری و نرم افزاری تقسیم می شود 

روتر سخت افزاری مانند یک کامپیوتر است و محلهایی برای اضافه کردن کارت جانبی و ... دارد ، این نوع دارای سیستم عامل مخصوص به خود است . اکثر شرکت ها ترجیح می دهند که از نوع سخت افزاری استفاده کنند به دلیل اینکه دارای سرعت بیشتر است و قابلیت اعتماد پذیری بیشتری دارد.

روتر نرم افزاری عملکرد مشابه با نوع سخت افزاری خود دارد و مسولیت اصلی ان ارسال داده از شبکه ای به شبکه دیگر است. از روتر نرم افزاری بیشتر به عنوان فایروال استفاده می شود. مهمترین تفاوت بین روتر نرم افزاری و سخت افزاری در این است که در اکثر موارد روتر نرم افزاری جایگزین روتر سخت افزاری نمی شود به دلیل اینکه روتر سخت افزاری دارای سخت افزار از قبل تهیه شده می باشد که به انان امکان وصل شدن به لینک های خاص WAN  را خواهد داد و روتر نرم افزاری دارای کارتهای شبکه است که هر یک از انها به یک شبکه LAN متصل شده  و سایر اتصالات به شبکه های  WAN  از طریق روتر سخت افزاری امکان پذیر است.


ویژگی های روتر:


روترها برای انتقال داده حتما باید برنامه ریزی دقیق شوند.

روترها دستگاههای لایه سوم مدل OSI  می باشد.

روترها از پروتکل های خاص به منظور برای مبادله اطلاعات ضروری خود منظور داده نیست ،استفاده می نماید.


جدیدترین نوع روتر ، سیسکو REN301  است که به دلیل داشتن صفحه نمایش در صورت بروز مشکل می توان آن را به راحتی حل کرد. از ویژگی های این روتر ذخیره سازی تحت شبکه (NAS ) است.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد